Reachtruck cursus

Home | Reachtruck cursus

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Wanneer u uw reachtruck certificaat wilt halen, moet u een cursus volgen. Bij Arbo Adviesburo Twente B.V. staan we graag voor u klaar met een uitstekende reachtruck cursus waarbij u de juiste informatie krijgt en vaardigheden leer. Zo leert u om de reachtruck op een veilige manier te bedienen waardoor u op een veilige manier aan de slag kunt.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Belangrijke informatie over onze reachtruck cursus

Het werken met een reachtruck lijkt simpel, maar er is wel degelijk kennis nodig om deze goed en veilig te kunnen besturen. Daarom is het nodig om een certificaat te behalen. Dit geldt ook voor de heftruck, u volgt bij ons ook een heftruck cursus. Met onze reachtruck cursus behaalt u op veilige manier snel uw certificaat. De cursus bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. Volgens de Arbo-wet moet iedereen die een reachtruck bestuurt, hier aantoonbaar mee om kan gaan. Bij ons bedrijf kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen voor andere werktuigen. U volgt bij ons bijvoorbeeld de autolaadkraan cursus of de stapelaar cursus.

Volg de cursus en behaal uw certificaat

Door het volgen van een cursus bij ons bedrijf behaalt u binnen de kortste keren uw certificaat waarmee u veilig een reachtruck kunt besturen. Bent u benieuwd naar onze andere producten? Wij staan u graag te woord.  Neem bij interesse contact met ons op en vraag naar de diverse mogelijkheden. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken via 085-3033721.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!