Een stapelaar certificaat halen

Home | Stapelaar certificaat halen

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Medewerkers die werken met een stapelaar, moeten daarvoor een certificaat halen. Door het halen van een certificaat verhoogt u de veiligheid binnen uw bedrijf voor alle medewerkers. De geldigheid is vijf jaar, daarna dient u opnieuw een cursus te volgen.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Uw stapelaar certificaat halen door middel van onze cursus

Om uw certificaat voor het veilig gebruiken van een stapelaar dient u een cursus te volgen. Bij Arbo Adviesburo Twente bieden wij de cursus tegen een voordelige prijs aan. De cursus vindt plaats op locatie en wordt vooral praktisch ingericht. U wordt zo opgeleid dat u op de werkvloer zelfstandig aan de slag kunt. De cursus is bedoeld voor iedereen die op hun werk de stapelaar gebruikt. Door het behalen van uw stapelaar certificaat zorgt u voor een veilige werkomgeving op de werkvloer. Dit geldt ook voor andere werktuigen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de reachtruck cursus. Zo voorkomt u materiële schade en ongelukken met medewerkers. Naast cursussen voor werktuigen, bieden wij ook cursussen voor machines. Zo haalt u bij ons uw kettingzaag certificaat.

Uw stapelaar certificaat halen door onze cursus

Wilt u uw stapelaar certificaat halen? Volg dan de cursus bij Arbo Adviesburo Twente tegen een voordelige prijs. Bent u ook benieuwd naar andere opleidingen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via info@arboadviesburotwente.nl. Wanneer u liever telefonisch contact heeft belt u naar 085-3033721.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!