Uw kettingzaag certificaat halen

Home | Kettingzaag certificaat halen

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Wanneer u uw kettingzaag certificaat wilt halen, kunt u bij Arbo Adviesburo Twente B.V. een opleiding volgen. U leert tijdens de opleiding hoe u veilig werkt met de kettingzaag. Dit is belangrijk om ongelukken te voorkomen. Om uw certificaat te halen voor de kettingzaag is het nodig om een opleiding te volgen.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Uw kettingzaak certificaat halen door het succesvol afronden van onze opleiding

De opleiding bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Deze twee delen worden zo vormgegeven dat u extra gemotiveerd wordt om actief deel te nemen. Tijdens de opleiding werkt u samen met de instructeur aan het behalen van de gestelde doelen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod tijdens. Na het succesvol afronden, ontvangt u een certificaat en een pasje. Deze zijn beide vijf jaar geldig. Het is tijdens de opleiding is het noodzakelijk om u te houden aan bepaalde kledingvoorschriften. De veiligheidskleding met toebehoren wordt door ons ter beschikking gesteld. Wij bieden verschillende cursussen met betrekking tot een veilige werkomgeving aan. Zo volgt u bij ons een bhv-training op locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons de vca-cursus te halen, hierdoor creëert u een veilige en gezonde werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Meld u aan voor de opleiding

Wilt u aan de slag met de kettingzaag en hiervoor uw certificaat halen? Neem contact op met een van onze experts en bespreek de mogelijkheden. Bent u ook geïnteresseerd in een andere cursus? Wij zijn te bereiken via 085-3033721 en info@arboadviesburotwente.nl voor eventuele vragen. Natuurlijk geven wij u graag meer informatie bij vragen.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!