Uw vca-cursus halen

Home | Vca-cursus halen

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Door uw vca-cursus te halen laat u zien dat u zich bewust bent van de risico’s die u tijdens het werk loopt. U kunt uw vca-cursus halen door bij ons een voordelige cursus te volgen. Zo blijft u uw werkzaamheden te allen tijde op een veilige en gezonde manier uitvoeren.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Informatie om uw vca-cursus te halen

Het is belangrijk om bewustwording te creëren op de werkvloer. Bewustwording kan namelijk een groot deel van bedrijfsongevallen voorkomen. Een van de aspecten die hierbij helpen, is een vca-cursus. Wanneer u uw vca-cursus heeft behaald, bent u op de hoogte van de regelgeving op het gebied van veiligheid. Het halen van deze cursus is niet wettelijk verplicht, maar de regelgeving die behandeld wordt tijdens een cursus is rechtstreeks afkomstig van de wet. Het levert dus wel degelijk een voordeel op wanneer u het diploma in bezit heeft. Naast de diverse cursussen over een veilige werkomgeving, volgt u bij ons ook cursussen voor werktuigen. Denkt u hierbij aan een autolaadkraan cursus of uw stapelaar certificaat.

Haal uw vca diploma met behulp van onze experts

Volg de vca-cursus bij Arbo Adviesburo Twente om uw diploma te halen. Zo kunt u op een veilige en verantwoorde manier te werk gaan. Bent u benieuwd naar onze andere opleidingen? Neem dan contact op. U bereikt ons via info@arboadviesburotwente.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk. Bel naar 085-3033721 voor eventuele vragen. Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!