Een bhv-training bij u op locatie

Home | Bhv training op locatie

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Bent u op zoek naar een goedkope bhv-training op locatie waar u alle belangrijke aspecten leert? Wij helpen u graag uw certificaat te behalen door middel van een goedkope bhv training of andere cursus die op locatie plaatsvindt. Bij Arbo Adviesburo Twente B.V. leert u om op een juiste manier hulp te verlenen bij gebeurtenissen waar de veiligheid of gezondheid van uw collega’s bedreigd wordt. Zo kunt u te hulp schieten waar nodig en beschermt u uw werknemers. Wij helpen u graag uw certificaat te behalen door middel van een goedkope bhv training of andere cursus die bij u op locatie plaatsvindt.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Een goedkope bhv-training bij u op locatie volgen voor optimale veiligheid

Bij een calamiteit telt elke minuut en vaak zijn de eerste minuten van cruciaal belang. Tot het moment dat er professionele hulp is, zijn bhv’ers verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid van de mensen die hulp nodig hebben. Het is belangrijk dat u als bhv’er weet wat u aan het doen bent en in zekerheid handelt. Tijdens de bhv-training die op locatie plaatsvindt, besteden we aandacht aan het opbouwen van kennis en vaardigheden. Tijdens de goedkope bhv training worden er verschillende onderwerpen behandeld. Daarnaast worden er handelingen geoefend om een zo goed mogelijk beeld te krijgen hoe het eraan toe kan gaan bij diverse calamiteiten. Naast deze training bieden wij nog vele andere opleidingen aan. Zo volgt u bij ons ook een heftruck cursus op locatie. Ook kunt u door ons bedrijf een ri&e laten uitvoeren. Zo zorgt u voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uzelf en uw werknemers.

Schrijf u in voor de bhv training

Arbo Adviesburo Twente B.V. uit Vroomshoop in de buurt van Almelo helpt u graag aan uw certificaat met onze goedkope bhv-training die bij u op locatie plaatsvindt. Bent u benieuwd naar andere opleidingen? Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U bereikt ons via 085-3033721.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!