Heftruck cursus op locatie

Home | Heftruck cursus op locatie

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Bij Arbo Adviesburo Twente B.V. kunt u een heftruck cursus op een door u gekozen locatie volgen. Als u op een heftruck wil rijden, dan is het noodzakelijk om een certificaat te behalen. Met dit certificaat bent u bevoegd om een heftruck te besturen en kunt u op een veilige en verantwoorde manier rijden.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Volg onze heftruck cursus bij u op locatie

Voor het uitvoeren van werkzaamheden met een heftruck is het van belang om een geldig certificaat te halen. Een certificaat toont aan dat u veilig kunt rijden en voorkomt ongelukken. Als werkgever dient u te voldoen aan de eisen die door de Arbowet worden gesteld. Bij ons volgt u een heftruck cursus op locatie om zo snel mogelijk uw certificaat te halen. Als heftruckchauffeur moet u kunnen aantonen dat u over de basisvaardigheden beschikt. Het doel van deze cursus is dat u op een veilige manier de heftruck kunt besturen. U leert op een praktijkgerichte wijze hoe u een heftruck bestuurt. Daarnaast leert u ook welke veiligheidsrisico’s er aan verbonden zijn, zowel voor u als uw medewerkers. Om een veilige werkomgeving te creëren, kunt u door ook onze experts inschakelen om een ri&e te laten uitvoeren. Wat ook bijdraagt aan een veilige werkomgeving is om de vca-cursus te halen. Wij helpen u graag bij het creëren van bewustwording om de werkzaamheden binnen uw bedrijf zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Volg de cursus en behaal uw certificaat

Wilt u uw heftruck certificaat halen? Dat kan door het volgen van onze heftruck cursus op locatie. Voor interesse in het deelnemen van deze cursus, neemt u contact op met een van onze experts en vraagt u naar de mogelijkheden. Voor eventuele vragen bereikt u ons telefonisch via 085-3033721. Daarnaast kunt ook mailen naar info@arboadviesburotwente.nl.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!