Een ri&e laten uitvoeren

Home | Ri&e laten uitvoeren

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Wilt u vakkundig een ri&e laten uitvoeren? Dat kan bij Arbo Adviesburo Twente B.V. Een ri&e uitvoeren is geen standaard werk, maar maatwerk. De ri&e moet namelijk worden afgestemd op het bedrijf, de werkzaamheden en de specifieke risico’s binnen het werkgebied. Wij hebben hier de nodige ervaring mee en staan graag voor u klaar.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Een ri&e laten uitvoeren door onze deskundigen

Een ri&e beschrijft de risico’s binnen een bedrijf op het gebied van gezondheid en veiligheid van de werknemers. Het is daarom belangrijk om een ri&e te laten uitvoeren door professionals. U krijgt hierdoor snel inzicht in de huidige situatie en er wordt gekeken naar aspecten waar verbetering zit. Bij het laten uitvoeren van ri&e ontvangt u ook een plan van aanpak. Dit plan beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de geïnventariseerde risico’s aan te pakken. De uitvoering is in handen van gecertificeerde deskundigen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende cursussen voor werktuigen en machines. Denkt u hierbij onder andere aan code95 opleidingen en het volgen van een bhv-training.

Schakel onze experts in voor een goede ri&e

Laat Arbo Adviesburo Twente uw ri&e uitvoeren en zorg voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Wilt u uw ri&e laten uitvoeren door ons specialisten? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden. Samen bespreken we wat er nodig is en hoe wij ter werk gaan. U bereikt ons via info@arboadviesburotwente.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Wij zijn te bereiken via 085-3033721.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!