Een autolaadkraan cursus volgen

Home | Autolaadkraan cursus

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Om een autolaadkraan te mogen bedienen, dient u een cursus te volgen en een certificaat te behalen. Het behalen van de juiste certificaten zorgt ervoor dat u op een veilige en verantwoorde manier het werktuig bestuurt. U kunt bij Arbo Adviesburo Twente B.V. de cursus volgen om zo snel mogelijk uw certificaat te behalen.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Volg onze autolaadkraan cursus en behaal uw certificaat

Bij veel werktuigen, waaronder de autolaadkraan, dient u een certificaat te behalen voor u de machine mag bedienen. Het doel van de cursus is om op een veilige manier de autolaadkraan te besturen. Iedereen die met een autolaadkraan gaat werken, kan deze cursus volgen. Het is niet noodzakelijk om hiervoor een vooropleiding te volgen. Tijdens de cursus gaat onze instructeur met u aan de slag met onderwerpen als kennis, praktische vaardigheden en inzicht. Mocht u langer dan vijf jaar gebruik willen maken van uw certificaat, dan dient u een herhalingscursus te volgen waarin u de bestaande kennis opfrist en waarbij de nieuwste ontwikkelingen worden verteld. U kunt ook bij ons terecht voor cursussen van andere werktuigen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het volgen van een reachtruck cursus. Naast de vele cursussen, kunt u bij ons ook terecht voor een code95 opleiding. Zo blijft u beroepsmatig rijden.

Meld u aan voor de cursus

Bent u geïnteresseerd in het volgen van de autolaadkraan cursus? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch via 085-3033721. Daarnaast kunt u ons ook mailen naar info@arboadviesburotwente.nl. Arbo Adviesburo Twente B.V. helpt u graag op weg met het behalen van uw certificaat.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!