Code95 opleiding

Home | Code95 opleiding

✔ Trainingen bij u op locatie

✔ Groot aanbod aan opleidingen

✔ Geaccrediteerde opleidingen

Wanneer u beroepschauffeur op een vrachtauto of bus wilt worden, dan is het noodzakelijk om een code95 opleiding te volgen. U dient de basiskwalificatie te halen om beroepsmatig te mogen rijden. Daarnaast is het zo dat u iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing moet volgen om beroepsmatig te mogen blijven rijden.

Wilt u meer informatie over onze cursus?

Neem contact op!

Een passende code95 opleiding volgen

Als chauffeur bent u vrij om u eigen nascholing te kiezen. Er zijn verschillende opleidingen die meetellen voor de code95. De voorwaarde is dat één code95 opleiding praktijk moet zijn en de overige opleidingen mogen theoretisch zijn. Het zijn allemaal cursussen die door het CCV zijn gecertificeerd. Bij ons kunt u verschillende goedkope cursussen vinden die op locatie plaatsvinden. Het is ook mogelijk om bij ons een certificaat te halen voor verschillende werktuigen en machines. Zo volgt u bij ons een cursus voor een stapelaar certificaat. U kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen voor uw kettingzaag certificaat.

Blijf beroepsmatig rijden

Zorg ervoor dat u beroepsmatig mag blijven rijden of mag starten als beroepschauffeur en kies uit verschillende cursussen bij Arbo Adviesburo Twente B.V. Wanneer u een cursus wilt volgen om u code95 te halen, dan neemt u contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 085-3033721 voor vragen.

Contactgegevens

De Sluis 3
7681 KA Vroomshoop

085 – 303 37 21
info@arboadviesburotwente.nl

Kvk: 71210644
BTW: NL8586.24.382.B01

Neem contact met ons op!