Kooiaap (meeneemheftruck)

Wat houdt Gebruik laad- en losmaterieel Meeneemheftruck (kooiaap) voor code 95 in?
Het komt steeds vaker voor dat chauffeurs zelf hun vracht moeten laden en lossen. Een onmisbaar hulpmiddel hierbij is de kooiaap (ook wel een meeneemheftruck). Het hebben van een certificaat hiervoor heeft veel voordelen. Vanuit de Arbowet is de werkgever verplicht om medewerkers die werken met intern transport met een eigen aandrijving, voldoende te instrueren over veiligheid en risico’s. Een ander voordeel is dat de kundigheid van de chauffeur aantoonbaar is voor de opdrachtgever van zijn afleverbestemming. Vooral uitvoerders op bouwterreinen eisen een dergelijk certificaat, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid op hun terrein.

Wat staat je te wachten?
In één dag (code 95),( zonder code 95 is de tijd korter,) doe je theoretische kennis op en oefen je praktische vaardigheden waarbij veilig en verantwoord werken met de kooiaap/meeneemheftruck centraal staat. Je word je bewust van de risico’s en leert technieken om deze risico’s uit te sluiten.

Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die jij nodig hebt. Hoe? Door onze cursussen laagdrempelig te houden! We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt: zo geleerd, zo gedaan.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat altijd uit de cursus, het examen en het lesmateriaal (bij sommige cursussen is het lesmateriaal op leenbasis).

Kosten: 135,00 ex btw pp (ex code 95 aanmeldkosten)